Verwijzers

Vitee Psychologen is een laagdrempelige praktijk voor behandeling van verschillende klachten en problemen. Cliënten kunnen bij Vitee terecht voor individuele behandeling en zo nodig wordt het systeem betrokken. De trajecten vinden plaats in de Generalistische Basis GGZ en in beperkte mate in de Specialistische GGZ.

Wij bieden hulp aan cliënten met onder andere (sociale)angstklachten, depressieve klachten, paniekstoornis, PTSS, somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten, eetstoornissen, problemen met vriendschappen of in relaties, (rouw)verwerkingsproblemen en werkgerelateerde klachten. 

Wij behandelen geen cliënten waarbij primair verslavingsproblematiek op de voorgrond staat, psychose, bipolaire stoornis met manische ontregeling, suïcide gedachten/suïcide plannen, of wanneer een intensiever traject is geïndiceerd zoals een deeltijdbehandeling. 

Wilt u een cliënt doorverwijzen? Dan kan dat via zorgdomein. Mocht dit niet lukken? Klik hier voor de contactgegevens. 

De praktijk is gevestigd op twee locaties in Bunschoten en biedt voornamelijk hulp aan cliënten uit de regio Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Baarn, Amersfoort/Hoogland en Soest. Daarnaast bieden wij therapie door heel het land middels beeldbellen. 

Vitee hecht veel waarde aan een goede communicatie met verwijzers. De praktijk is zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar. 

Wilt u persoonlijk kennismaken?

Neem dan contact op

Wilt u een cliënt doorverwijzen?

Dat gaat spoedig via zorgdomein.